Nytt pokervirus sprer seg
Sikkerhetsselskapet F-Secure advarer nå mot et nytt datavirus som er programmert til å angripe pokersider.
Virusets navn er ZBot er tidligere observert mens det prøvde å infiltrere spanske og russiske banker. Nå er det pokersider som er målet, og F-Secures danske Channel Manager Michael Dahl sier at de kriminelle som står bak viruset kan hvitvaske penger og fiske spill via viruset. Hvordan dette gjøre vet vi ikke da denne forklaringen lyder ganske mangefull, men vi tipper at det har med å gjøre at kontoopplysninger blir stjålet og at det dumpes chips.
Disse sidene er ifølge F-Secure utsatt for viruset:
* 24hPoker.com
* 4champs.com
* 5050poker.com
* asteriapoker.com
* bet4e.com
* bet-at-home.com
* Betbrokers.com
* BetClick.com
* BingPoker.com
* CanadaPoker.com
* Casino.Net
* CasinoGoodTime.com
* CelebPoker.com
* club4aces.com
* DevilfishPoker.com
* Diamondbet.com
* Erik123.com
* EscuelaPoquer.com
* FaccedaPoker.com
* FiveStarsPokerClub.com
* FortunePoker.com
* GanaYA.com
* Gonagas.com
* GoPlayClub.com
* HabanaPoker.com
* HellenicPoker.com
* i4Poker.com
* innigame.com
* KojakPoker.com
* lastminute.com
* LegatoPoker.com
* LexPoker.com
* Liberty-Poker.com
* LosPelayosPoker.com
* martinspoker.com
* Metro.co.uk
* MPPoker.com
* MrPoker.com
* OnlinePoker.ro
* OzzyBet.com
* PAF.fi
* ParadisePoker.com
* PlayersPokerClub.net
* PointPoker.com
* Poker.co.uk
* Pokerdassi.com
* PokerGalaxy.pl
* pokerihuone.com
* Pokerisation.com
* pokerium.com
* PokerKings.com
* PokerSatellites.com
* Redbet.com
* SnapshotPoker.com
* staffpoker.com
* StellaPoker.com
* Takewin.ru
* TheBetArena.com
* TiltMePoker.com
* TrioPoker.com
* VenturyGames.com
* VIPPokerClub.de
* VirginPoker.com
* WorldSuperPoker.com
* YouPlayToo.com
« Tilbake til Nyheter